Over ons

Bart & Arlette

Wij zijn Arlette en Bart, een Nederlands echtpaar uit Groningen, en met onze zonen Zdeněk en Cedric bezoeken wij Torrevieja en omstreken al ruim 15 jaar met veel plezier.

Door ons enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben wij een prachtig op een A-locatie gelegen vakantiehuis kunnen realiseren dat voor verhuur beschikbaar is.

Kijk gerust rond op onze website voor de mogelijkheden die we bieden. Bel of mail gerust als u nog aanvullende vragen heeft over de vakantiehuizen, de tarieven of de omgeving.
Ga naar de contactpagina als u contact met ons wil opnemen.

Torrevieja
Torrevieja is een grote plaats in het meest zuidelijke gedeelte van de streek Valencia aan de Spaanse Costa Blanca op ongeveer 45 kilometer ten zuiden van Alicante. Dit gebied is het beste te beschrijven als een lange landstreek, welke bekend staat om zijn mooie stranden. Het grote aantal zonuren (300 dagen) per jaar en de directe ligging aan de Middellandse zee maken deze stad zeer geliefd.

De gemiddelde temperatuur is ongeveer 33ºC in de zomermaanden. In het voor- en najaar is de gemiddelde temperatuur rond de 22ºC en in de winter ongeveer 16ºC. Door de lage luchtvochtigheid en een verkoelend zeebriesje uit het Zuidwesten, voelt het ondanks deze temperatuur toch aangenaam aan.

Gezien het gunstige klimaat kan deze streek ook in de winter bezocht worden. Hierdoor is dit gebied ook zeer populair bij de Spanjaarden die vanuit andere delen van Spanje hun vakantie hier doorbrengen.

Lees hier verder voor meer info over Torrevieja en omgeving.